We ♥ staan.

Wij vinden dat iedereen meer zou moeten staan, want vandaag de dag zitten we met z'n allen veel te veel! Daarom zijn wij Upstaa begonnen.

Wist je dat werkend Europa gemiddeld 9 uur per dag zit? Dat is heel erg veel, en behoooorlijk ongezond. Veel staan en afwisselen is volgens ons dé manier om je zelf gezond te houden tijdens je werk. En niet alleen volgens ons. Er wordt veel onderzoek gedaan waaruit blijkt dat te lang zitten schadelijk voor je is. Daarom zijn wij voor minder zitten en meer afwisselen tussen staan en zitten.

Upstaa sinds 2017.

Wij zijn Upstaa.com een webshop met een eigen werkplaats in een klein plaatsje (Starnmeer) nét boven Amsterdam. Hier wordt Upstaa met zorg geproduceerd, verpakt en verstuurd. En dat doen we al met veel plezier sinds 2017. Langskomen mag natuurlijk, wel graag eerst even afspreken s.v.p.

Bij het produceren van Upstaa houden we zo veel mogelijk rekening met mens en natuur. Zo gebruiken we uitsluitend gekeurd hout uit gecontroleerde bosbouw. En gebruiken we zo min mogelijk verpakkingsmateriaal waar gegarandeerd 0% plastic of pvc in zit.

Samenwerken,
vragen of opmerkingen.

Wij doen er álles aan om Upstaa zich thuis te laten voelen op je bureau. Dus als je vragen of opmerkingen hebt, stuur ons een mail. We nemen direct contact met je op. Ben je blij met je Upstaa dan zouden we een review op Google of Facebook enorm waarderen. Ben je niet blij? Vertel het ons, dan proberen we dat op te lossen.

We houden niet alleen van staan, we houden ook van samenwerken.
Als je met ons zou willen samenwerken dan horen we dat natuurlijk graag.

Upstaa
KvK: 68328672.
BTW nummer: NL857395105B01
Rabobank: NL20 RABO 0317 4677 94.
Adres:
Middelweg 1A
1488 AK Starnmeer
Telefoon: +31 75 6216170

De Upstaa is beschermd en geregistreerd bij het EUIOP (European Union Intellectual Property Office/Office de l'Union Européenne pour la Propriété Intellectuelle) dat is gevestigd in Alicante (Spanje), onder registratienummer EUIPO 003931716-0001. De registratie behelst het exclusieve modelrecht. Upstaa en Hoogwerker zijn de geregistreerde handelsnamen van V.O.F. de Hoogwerker.com.